modemiss



I Österrike har 90-talet aldrig slutat. Herre min gud säger jag bara

Sverigebesök



Mina kära föräldrar och morbror har varit på besök, alltid lika härligt att se dem! Tack till syrran för paket hemifrån!

Österrikes porrindustri



Jag kan glädja er med att i Österrike är det inte så stor åldersfixering till Porr. Kolla in tanten, det skulle nästan nästan vara värt en highfive. Jag gör bara inte highfives.

Som hemma...



Om ni undrar varför jag inte saknar hemmahemma särskilt mycket så beror det på att jag både har kor och traktorer. Sketabra juh!

Veckans utbytesstudenter




Illary från Finland och Marc från Nederländerna blir veckans utbytesstudenter. Dessa killar står för stor underhållning i vår Erasmusfamilj

Skola, vad är det för något?



Skolan är lite trögstartat här i Österrike, så i väntetiden lapar vi sol och dricker kaffe. Sa jag att vi hade 26 grader varmt?


dagen vi åkte till Linz...



Som tvättäkta utbytesstudenter bestämde jag, Marie och Elise att hänga på ESN till Linz. Det var helt klart en trevlig resa på ett sätt men alla mina fördomar mot asiater och deras kamera blev sanna. Herregud, hur många hus kan man fotografera?



dagen efter...


Ganska sliten om jag så får säga och om det inte var nog så lyckas jag tappa mitt nagellack på stengolvet (rött givetvis). Lyckligtvis fick jag hjälp av Elise (som ni kan se var glad) att städa upp. Det tog sin lilla tid. Jag kan numera definera mig som superklant och uppmanar alla att skruva på locket efter ni målat era naglar


O hej å hå



Onskväll här i Steyr är som Sivans lördagar, målet är att bli full. (Förlåt mamma) Och eftersom det inte finns några som helst begränsningar på hur mycket folk som får komma in på pubarna så behövs det för att klara kvällen. Det är inte heller några ålderskontroller eller öppettider. Så länge det är folk är det fest.

 Igår blev vi bjuda på polsk förfest och där äter man tydligen gurka direkt efter vodkan. Kan ni se hur bra jag integrerar med de olika kulturerna?

Åslund nu uppdaterar jag för fullt

Veckans utbytesstudent




Pavel från Ryssland blir veckans utbytesstuden, trots han kritiska åsikter gentemot kvinnor och taskiga engelska.

RSS 2.0