Sveriges representanter



Heja Sverige! Tre svenskor i Steyr, o så trevligt. Och det bästa med och vara svensk är att man blir automatiskt snygg. Elise högst upp, Marie från Borås (ja, hon har en rolig dialekt) och jag i egen hög person.

Veckans utbytesstudent



Ledsen tjejer snygg är han inte men desto roligare. Ayzun aka Mr Mike blir veckans utbytesstudent. Heder åt den killen!

Steyr-city



Steyr stad, är det inte vackert? Det är fortfarande 25 grader varmt så jag njuter i fulla drag. Jag har också hittat en ny kompis, oerhört bra att prata med. Danke schön, bitte

My home



Mitt kära lilla hem som faktiskt är finare än min gamla hem i Sverige. Sa
kära vänner kom och hälsa pa. Schüss

Landet langsamt...

Österrike ar ett mycket vackert land, med konstigt tangetbord. Dock gar allt mycket langsamt. Idag var det introduktion och det var mycket av östeuropa representerat, inget illa menat givetvis. Innan jag skaffat en bra internetuppkoppling far ni nöja er med detta. Nagot kul som hänt hemma?

Steyr

Pa plats ı Steyr. En liten fın alpby (det ar mer berg an ı sodra Sverıge) öster om Wien. Min lagenhet ar över förvantan och alla ar trevliga pa det typiska Österrikıska sattet man kan vara pa. Nu ska vı upptacktsfard. Pa aterssende! Och föresten ett stort GRATTIS tıll mın kara van Lınnea pa fodelsedagen!

Mr Lipp



Mr Toni Lıpp mın kara buddy. Kıllen som har allt. Delvis enligt han sjalv men snallare manniska far man leta efter.

Livet på landet...



Torp i all ära. Shirin här har du mina kycklingar, det är bara att välja vilken du vill ha som husdjur. Alla heter det passande namnet gullefjun.  Jag har t.o.m med katten Kadaffi med på bild för att bevisa vilken husdjursvän jag är. Hejdå på Torp för ett tag.

K-sson

Mahlin min personliga stavkontrollör, redigerare och designer, här i bildformat. Håll tillgodo.



Mahlin min personliga stavkontrollör, redigerare och designer, här i bildformat. Håll tillgodo.

Katjing

Jag har äran att prestentera nästa storhet i bloggvärlden: min vän och vapendragare, en hjälte trots tights, en arg och bitter liten man, en sällan skådad ironisk storhet - Emma Fünf und Achtzig. Följ med henne till wienerkorvens hemland, eller möjligen grannland. Här ska det bli åka av.

/k-sson


Hejdå Campus



Efter ungefär två års studier på Växjö Universitet ska jag nu på utbyte. Igår tog jag farväl av Campus och mina vänner. En sjuhelsikesafton med rosa peruk och allt vad det innebär. Tack till alla som var där och förgyllde aftonen. Ett speciellt tack till Josefine och hennes nattliga kommentarer.

RSS 2.0